TUINMACHINES MARIEVOET

HomeWebshopContactInfoMijn accountBlogProPowershop

Webshop » Zitmaaier zijlozing/mulching » STIGA ZITMAAIER TORNADO 9121 W

STIGA ZITMAAIER TORNADO 9121 W

STIGA ZITMAAIER TORNADO 9121 W STIGA ZITMAAIER TORNADO 9121 W

STIGA ZITMAAIER TORNADO 9121 W STIGA ZITMAAIER TORNADO 9121 WSTIGA ZITMAAIER TORNADO 9121 W STIGA ZITMAAIER TORNADO 9121 W

€ 6 899,00

De hoogtechnologische STIGA Tornado 9121 W is een indrukwekkend werkpaard, ontworpen om grote grasoppervlakken snel en probleemloos te maaien. Vooreerst is er de premium Honda GXV 630 benzinemotor. Met 688 cc en performant vermogen dankzij de V-Twin klopkleppen voor een vlotte werking met beperkte trillingen, meer koppel en betere brandstofefficiëntie.
De dubbele luchtfilter gecombineerd met voldruksmering zorgt voor minimale slijtage en een maximale levensduur. Tegelijk zorgt een extra grote brandstoftank met 15 liter capaciteit en handige externe tankdop voor minder stops om bij te tanken.
Tornado 9121 W is geschikt voor gebruik op alle soorten terrein, ook oneffen en veeleisend, waarvoor een minder uitgerust model niet zwaar genoeg is. Geniet van het slimme 5.5" breedbeeld scherm voor een duidelijk leesbaar beeld op de werking, het toerental, het batterijniveau en het brandstofpeil. Bovendien verbetert de Best Cutting Zone functie de maaiprestaties voor elk type terrein en gras, dankzij het groene indicatielampje.
Deze zitmaaier biedt de grootste maaibreedte in zijn klasse: 121 cm dankzij drie robuuste messen, zodat je snel een groot gazon afwerkt. Tornado 9121 W heeft een hydrostatische transmissie met pedaal, erg handig voor traploze regeling van de snelheid (voor- en achterwaarts) voor optimale wendbaarheid en makkelijker obstakels ontwijken. Dankzij de cruise control-functie kies je een vaste rijsnelheid, zodat je voet kan rusten. De duurzame LED koplampen bieden de nodige verlichting wanneer je de zitmaaiers 's ochtends vroeg of 's avonds laat gebruikt.
Deze 2-in-1 zitmaaier is een veelzijdige machine waarmee je ofwel het gras zijwaarts uitwerpt ofwel mulcht. Zijuitworp is ideaal voor ruiger terrein met hoog gras. Mulchen is geschikt voor regelmatig gazononderhoud, waarbij je maait en bemest in één beweging. Uitstekend comfort en gemak dankzij de zitting met armsteunen, het verhoogde stuurwiel met soft grip, de bekerhouder en het opbergvak. Andere handige uitrusting zijn de anti-scalp wielen die schade aan het gazon voorkomen, een spoelnippel voor makkelijke schoonmaak van het maaidek en een gietijzeren vooras voor stevigheid en duurzaamheid.

Wordt gebruiksklaar aan huis geleverd

Merk STIGA
Maximaal gazonoppervlak 8.500 m²
Maaibreedte 121 cm
Maaihoogte 30 - 90 mm
Gewicht 250 kg
Afmetingen 186 x 152 x 109 cm (LxBxH)
Aandrijving Hydrostatisch
Motor Honda GXV 630
Vermogen 13,4 kW
Cilinderinhoud 688 cm³
Tankinhoud 15 L
Geluidsdrukniveau 89 dB(A)

Wordt gebruiksklaar aan huis geleverd

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop